Anotace: -
Dej si bacha na Denisu
Nepouštěj ji na koníčka
Rázem zrobí vola z býčka
Děs! Máš náhle po penisu
I jen pouhé pohmoždění
život muže krutě změní
Jenom s dobrou tanečnicí
bývaj’ muži praví býci
Někteří i hřebci
O tom teď psát nechci
Hlavně mnozí kanci
jsou mistrní v tanci
I ti křehcí zajíci
žen se často bojící
V této sexu přítrži
dojde snad i na osla
snad mu přec jen podrží
…Lilith
(Bude z toho šílit!)
…Ííí…! Ááá…!
…
Hyjé! Hyjé!
Rázný pokyn drobné ženy
Byly jí už dva…
Přemýšlím o útěku z ráje...
o dělení vin
o hříchu i pokoře
o tom co láká
jaká je hrozba lásek
někomu stačí vášeň krásek
je to málo...nebo moc?
V katedrále bolesti
těm co proklestí si
cestu trním..bude odpuštěno?
muž říká ženo...jsi prapůvod zla
tak se zdá...že jablko je vinno
nevím
soud náklonnosti vedl kroky
a roky ,staletí už zasedá..
odpověď...je zatím nejasná...
29.10.2011 18:37:30 | Mbonita