Šestkrát mělce,sedmkrát hluboko....
Šestkrát mělce,sedmkrát hluboko
vstupuješ do mě
za oněch svátečních nocí.
Šestkrát mělce,sedmkrát hluboko
vlníme se do rytmu
v našich bocích...
Šestkrát mělce,sedmkrát hluboko
dnes poprvé
zítra již po tisící
Šestkrát mělce,sedmkrát hluboko
lákáme se do sebe
první silnou mocí...
Šestkrát mělce,sedmkrát hluboko
protínáš duši
i klín můj
Šestkrát mělce,sedmkrát hluboko
stavíme na odiv
požitek svůj...
Přečteno 483x
Tipy 2
Poslední tipující: pennywise
Komentáře (5)
Komentujících (5)