Ňadra
Anotace: Co chlapům stačí ke štěstí.
Když unaven jsem z práce
a nic mě nebaví
Tak rozepnu ti blůzku
a to mě naladí
Tvá malá pevná prsa,
mají kouzelnou moc
Dva beránci bílí,
jdou mi na pomoc
Já přitisknu se k ním
a začínám je sát
V tu chvíli je mi dobře
a chci si s nimi hrát
Když bradavky se zvednou,
jak voják k útoku
Já cítím silné tlaky,
tam dole v rozkroku
A na tenhle problém,
jen jedna medicína je
Moje milá Klárka,
co mě tak miluje
Pak celý svět mi zmizí
a zůstaneš jen ty
Tvoje pevná prsa
a k tomu horké rty
Přečteno 2260x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, tato22, PIPSQUEAK
Komentáře (4)
Komentujících (4)