Stín na dlani
Po stínu na dlani
Tiše, směle
Proplouvá ve spaní
Dech nepřítele
Doteků lahodných
Přibývá v mžiku
Jak chodců náhodných
Snů na jazyku
Jen stíny na dlani
Tiše, směle
Ví, jak jsme bezbranní
V nahém těle
Věříme dotekům
Cizích prstů
Hledáme útěchu
V němém gestu
Pár stínů na dlani
Směle, tiše,
Toužíme zachránit
Měsíc vyšel...
Komentáře (2)
Komentujících (2)