Po ránu
Ať už to včera bylo, jak chtělo,
zas slyším vnitřní hlasy,
co šeptají: "nejde o tělo",
jenže až potom, co odešla si.
Jak to holt chodí, alespoň k mým dveřím,
zas slyším rozum naříkat,
chlubí se málo, natož cizím peřím,
jako už předtím tolikrát.
Přečteno 551x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
Komentáře (0)