může i zabít
Anotace: trochu jsem se nudila a zkusila zase něco nového .... jen je to trochu "brutální"
Nahé dívčí tělo
Leží ti na prahu domu
Možná by to, hochu, chtělo
Přidat něco k tomu.
Přidat něhu a lásku
Nejenom ukojit chtíč
Vždyť život jí visí na vlásku
Ale ty prostě odcházíš pryč.
Necháš tam ležet to tělo nádherné
Tak nevinné bylo
Řadíš ho do složky: průměrné
Tak málo pro tebe bylo?
Když jsi do ní vnikl poprvé
Poprvé zakřičela bolestí
Zem začínala být od krve
Ale tobě oči jiskřily radostí.
Jen si v rytmu přirážel
Křičel, sténal, bojoval
To vše s názvem bohužel
To strach v ní už koloval
Využíval si vlastní síly
Vlastní mužské dovednosti
A její pohled víly
Zmizel do minulosti
Zem od krve panenské její
Tělo od semena tvého údu
Prý všechny tohle chtějí
Odejít s ním na jeho půdu
Každá s ním chtěla jít
Každá podlehla kouzlu
ukázal a ona chtěla přijít
On vždy jen řekl: „jemně do tebe vklouznu…“
„Jemně tě polaskám jazýčkem
a poleji tě svým mlíčkem…“
každá jemu podlehla
a na lože s ním ulehla
Každá na to doplatila
Každá panna, kurva, žena
Žádná za svou smrt mu neplatila
Žádná panna, kurva, žena.
Nelaskal je jazýčkem
Nepoléval svým mlíčkem
Jen sprostě je využil
A jen jednou je použil.
Komentáře (2)
Komentujících (2)