Anotace: Jen tak pro ...
Aký rým?
Trebárs dej tam trochu pepře
ať se vzepře
a pridaj aj kód? Hul ho !
Trochu erotiky do toho milování
01.01.2007 17:53:00 | Luboško
téma je dobrá
technické prevedenie tiež ale zdá sa mi príliš opisné
a bez vhodných metafor a bez rýmov nedáva potrebmú
šťavu
Skús sa s tým viac pohrať asi ako ona s ním
a pridaj aj rým a trochu humoru
01.01.2007 17:44:00 | Luboško