Monolog
nebruč, bručoune!
koupim ti lízátko!
slibuju, maličký
bolístky hojím
zašeptám do ouška
slovíčka něžná
zajedu packou,kampak bys rád?
máš oči kolouška,
však pozdějc k noci,
vidím v nich tisíce plamínků plát.
Nechoď ještě mourku,
nechci,aby mi byla zima
Komentáře (1)
Komentujících (1)