Anotace: Miniaturka: Častá výmluva našich žen.
Jsem rád, že se to minidílko líbilo. A jen dodatek, ono to všechno záleží na tom, jak často chodí žena k holiči.
06.01.2007 23:50:00 | Psavec
Srandovní říkanka, leč pokud i v 62 letech s tvrdým chodíš(te) spávat, není to tak zlé ne ...
06.01.2007 21:53:00 | Miro Sparkus