Anotace: už dlouho jsem se takhle nerozpálila :)
tak peklo tě nechce a ďábla bys utahala? :-D hezký Střemhlavá jízda a líbí se mi V očích mám drive a divokou Safari..pěkné použití slov co naladí a hadry opravdu překážej hříchu :-D no jo Sex je jedina dřina ktera stoji za to;-) Tak dík za parádní jizdu..pěkný!
06.03.2012 23:30:16 | xoxoxo
Nebo o život:-)
06.03.2012 16:57:58 | kočkopes