Anotace: a tak to i je ;)
taju v horkosti tvých dlaní
stoupám do vyšších sfér
hvězdy se ke mně sklání
blázním a to není fér
toužím sát ze tvých rtů
vzácný nektar neznámých chutí
mé smysly mě k tomu nutí
sklouznout ze tvých nártů
a tančit v ozvěnách tvého hlasu
tak lahodných pro mé uši
a smát se, když říkáš, jak mi to sluší
naplno užívat všechnu tu krásu
rozepnu knoflíčky na tvé košili
políbím tep tvého srdce
buňky v mém těle zešílí,
když svlékneš mě rychle a prudce
vášeň nás žene do rytmů extáze
výbuchy slasti rozechvívají dům
jak vysvětlíme našim sousedům,
že tohle není zemětřesení,
a taky že se na tom nic nezmění?!
tak si myslím,že s tebou nuda nebude:-)
05.04.2012 18:41:18 | Martin Šimeček
tak k tomu nevím co říct =) Ale je to jen slabý odvar některých mých dřívějších děl, takže se divím, že se divíš.. =)
05.04.2012 19:09:54 | annie
já jsem tě četl už posledně, líbilo se mi to a dnes ještě více, ST
12.03.2012 22:22:34 | kočkopes