Anotace: Čas slunečních a potných lázní už se blíží.
Mám vás živě před očima;)
10.04.2012 20:30:13 | Lilien
Podle jedné vaší básně usuzuji, že nejste žádná popelka a odesílání
komentářů vás asi mimořádně baví. Já píši většinou jen v sebeobraně.
U vás, nevím proč, činím výjimku. Voyear nikdy. Jsem rytíř Casanova řádu. Všichni muži s min. 128 milenkami. Ale nyní už muž-kmet, pro ženy neviditelný. Jen lituji, že zde nemohu zveřejňovat silnější kávu.
Dobrou noc!
10.04.2012 22:18:17 | RU 82
Ale po desáté můžete silné kafe (přes den je politické, já však raději noční erotické pane;)
10.04.2012 22:30:22 | Lilien