Anotace: reakce na zprávu, že byl nalezen gen ženské nevěry
Parádní básnička. Tak nějak mě rozesmála. Obecně se mi Tvé básně líbí. Jen tak dál.
09.07.2007 20:41:00 | Katlen
No nápad je dobrý a ty GENY jsou super ale něco mi tam nesedí na začátku... :)
13.01.2007 19:42:00 | Marketka3x3
jen chci uvést na pravou míru, že to nemá být žádné moralizování, či odsuzování nevěrných žen (či lidí obecně). je to hříčka, ke ktré mi dal popud jeden starý "kamarád", když mě potkal a prohlásil, ať si přečtu článek o tomto novém vědeckém objevu. a dobře věděl, proč to říká právě mně...
08.01.2007 22:54:00 | miriaim