Anotace: pohled spolucestujícího, nebylo lze přehlédnout
je to milý a chápu že pánům dělají takové obrázky radost - jen se mi tam nehodí slůvko "právě" (že je právě zrozená) - chápu že je tam jako výplň do rytmu ale tak bych pohledala jiný dvě slabiky co by se hodily aj významově :o)
23.03.2012 12:27:31 | hanele m.
to je ve vztahu k tomu nápisu na triku "miluji vášnivě" v maďarštině, jistě "právě" se dá nahradit jiným slovem, např. "zřejmě".
24.03.2012 09:50:23 | Heron