Opravdová
pojď dál řekla
pak polibek na rty
hned na kolena klekla
a začla super párty
sotva se dovřely dveře
zaklapla petlice
a už jsem byl ve hře
asi žádná světice
postel ,stůl ,zem
pračka ,vana ,ložnice
řvala tak si mě vem
sakra to je dračice.
Na romantiku není čas
i něžnosti jdou stranou
určitě přijdu zas
zatím naschledanou.
Přečteno 699x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)