Bičování
Horká, lesklá pleť
se ke mně tulí
křičí, abych švihl
chci přitlačit
ale nemohou více
ani bičem
natož hlasem.
Slyšel jsem sténat
ji během noci
duše její byla se mnou
realita vymazána
blažené plovoucí nic
nikoho na světě
bolest nedojímá.
Přečteno 721x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)