Anotace: Láska a sex mohou nás provávet až do skonání.
Na báseň bych to až tak neviděla (chybí v tom trochu poetična a metafor), ale zamyšlení výborné :)
10.04.2012 14:56:11 | Hesiona-Essylt
Děvče, asi sis nevšimla, že je to pokus o napodobení jakéhosi vzoru, který
je pěkně "rozevlátý",což mně mimořádně vyhovuje. Asi víc vyznáváš hexametr daktylský. Zdravím!
10.04.2012 16:00:47 | RU 82
Báseň, na kterou se odkazuješ,jsem celou nečetla, to je pravda, jen ten uvedený úryvek. Při jeho čtení se mi okamžitě vybavila Heregová a její šansony, evokuje ve mně nějakou představu, obraz... V tvém díle vidím spíš prozaično, nemůžu si pomoct. Neříkám, že to není dobře. Jen konstatuji, jak na mě působí :)
10.04.2012 16:17:26 | Hesiona-Essylt