Už je to fuška
Anotace: někdy jednou stačí
Ne to nejsou slzy
to potí se mi čelo
už budu asi brzy
už by to ven chtělo
v obětí tvého klína
nevydržím to dlouho
je to pěkná dřina
za jednu noc pouhou
možná ještě jednou z rána
když poslechne můj úd
když poslechne svého pána
tak dělej zlato už buď
pak ráno možná zas
když postojí múj ďas
Komentáře (2)
Komentujících (2)