Luboš a Helena

Luboš a Helena

Anotace: o sprostý sobotní noci

nemůžeš mi přijít na jméno
o sprostý sobotní noci
a děvky ti nejsou dost dobrý
říkáš mi Heleno
(snad pro ten pocit)

dráždíš mě k rozkoši
(to abys procit?)
já nelíbám
říkám ti Luboši
o sprostý sobotní noci

vždyť orgasmus jinak zván
chutnal by stejně
Autor maikycz, 15.04.2012
Přečteno 542x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí