Jediné slovo: Milování
Anotace: Milovat se je od slova milovat a kdo nemiluje milování?
Kousání do polštáře
do temnoty vzdechy,
slastný výraz tvojí tváře
minutové oddechy.
Zaryté nehty v šíji
pár nezkrotných pohybů,
sténáš, že se ti to líbí
zpoza postelových záhybů.
Tvoje tělo - moje tělo
do nitra nocí propojené,
rty, co stále by se líbát chtělo
jazyky spolu propletené.
Uleháš, stulený v mém klíně
očka pomalu zavíráš,
mě políbíš, pak zavrtíš se líně
a těsně u mě tiše usínáš.
Přečteno 988x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (4)
Komentujících (3)