Anotace: <p>Vždy když padnou na mě chmury</p> <p>a je to k pláči, ba i k vzteku,</p>...
Vždy, když padnou na mě chmury
a je to k pláči, ba i k vzteku,
říkám si, jak je dobře, že jsme zdraví
a že je z čeho platit hypotéku.
Ale nakonec mi zvedne náladu,
ať si kdo chce co chce říká,
když přitulí se ke mně zezadu
a plný pudů chtivě se mnou smýká.