Anotace: velmi stručná
Umění nemá pravidla - tak jako třeba šachy. Díky Bohu! Proto dávám stovku.
14.01.2007 22:53:00 | Judak
otázkou je, jestli je poetičnost podmínkou básně. co třeba taková Emily Dickinson? (nechci se s ní samozřejmě nijak kvalitativně srovnávat)
13.01.2007 13:34:00 | miriaim
vím, je to jen takový výkřik, ale třeba by někoho mohl inspirovat k nějakým pěkným, nemravným myšlenkám :)
09.01.2007 13:09:00 | miriaim