Májové lásky
Anotace: Májové pokušení.
Pod stromy je jako v ráji,
láska tady kvete.
Buďte svolné nejen v máji,
říkám svůdné Květě.
Políbení žhavé vtiskla,
nedostanu více.
Kolena pak pevně stiskla,
není záletnice.
Končí tedy velké plány,
na májovou lásku.
Názory má pevně dány,
klídek můj ocásku.
Přečteno 839x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Marz, tato22, Mademoiselle Drea, Jeněcovevzduchukrásného, v.hercik
Komentáře (0)