Anotace: O sexu jen lehce a celkem i k pousmání...
Inu, má, co přece chtěla,
po čem kdysi toužila,
vždyť do roztrhání těla
by jenom souložila!
Vypustila vítr z pytle
a krakena z jeskyně,
marně za zástěnou kytle
ukrývá vstup v lůno své...
Čím kdo zachází, tím schází,
má to, co si přála mít,
teď ji může bez nesnází
i to zvíře obskočit...
Myslím, že si nestěžuje,
když ji vlček ojíždí,
odpověď hned z její sluje
po stehně se projíždí...;o)
29.06.2012 20:10:59 | Kozoroh 1