Co nosí víly
Na tvoje ňadra pár kapek rosy
Na tvoje ústa sladký med
Obléknout do mlhy
co víly nosí
Na tvoje víčka rudý květ
Na tvoje nahá ramena
A na tvůj pyšný nos
peříčko slavíka položím
až k tobě přijdu bos :)
Přečteno 671x
Tipy 7
Poslední tipující: Robin Marnolli, Rootness, Liduška, tato22
Komentáře (3)
Komentujících (2)