Anotace: Aspoň povrchovo
Láska, láska
Už som zabudla na všetky
Všetky čo boli pred tebou
Nikdy neexistovali
Dnes večer to budem zasa robiť
Sama so sebou, pätnásťkrát do dňa
A budem pri tom myslieť na teba
Ale aj tak mi to nebude dosť
Bez teba to nikdy nie je dosť
Náš krik sa mieša s tým Kurtovým
Moje telo sa pletie s tvojím
A na svete neexistuje lepšia vec
Neexistuje lepší pocit
Ako to všetko s tebou robiť
Milujem ťa
A budem
Si dokonalým článkom v mojom živote
A teraz ma pretiahni
Zasa