POMĚR K POMĚRU PO POMĚRU
Anotace: Sex - jeden z pilířů dlouhověkovosti.
Po bouřlivém aktu
nezůstáváme svěží
Těla pak bezvládně
vedle sebe leží
O prožitém zážitku
když už nic se neděje
v mysli něco přece je
Běží film toho děje
O co přicházejí
jeptišky i kněží
Dodržují celibát?
To je oč tu běží
Milujme se stále
byť jen chvilenku
Všimněte si prosím
ať doma či venku
jak každá ta žena
postřehne se stěží
v objetí rozkoše
obličej krásný má
ale také tak svěží
Přečteno 557x
Tipy 4
Poslední tipující: kolemjdouci, Do Ga
Komentáře (1)
Komentujících (1)