Maliny
Když jsem tě naposledy líbal
Tvoje rty chutnaly po malinách
Když jsem tě naposledy hladil
Voněla jsi létem
Když jsem naposledy
Hladil tvoje ňadra
Nechtěla jsi víc
Přítelkyně tajných setkání
A dnes nemám vůbec nic
Jenom chuť na maliny
Ta mi zbyla ...
Přečteno 606x
Tipy 9
Poslední tipující: Liduška, srozumeni, Rootness, Písnička...
Komentáře (3)
Komentujících (3)