Anotace: V básničce jsem změnil jedno slovo, které jsem tam měl původně. Kdo ho uhádne?
Zavrhni ty svoje choutky,
jinde hledej náměty,
ženy nejsou sexy loutky,
pro takové poplety.
poety
PS:
Zmalovat ti záda?
Jsem ta, co hádá.
Nevina je tvoje mysl,
piš dál, co má smysl.
26.09.2012 05:43:34 | Jahudkka