Anotace: ...
Bylo to dobrý, bylo to napínavý. Ale ten závěr... Opravdu je tvým rekem??? Nemusíš hledat rým za každou cenu. Co třeba:
"že pro tuhle chvíli
chci zrovna teď zemřít" - ?
umřít ti v náručí
usnout s tebou na vždy
umřeme spolu napořád atd.
Nevadí, že se to nerýmuje, ale je to pravda...
Tedy jestli o můj názor stojíš.
03.09.2012 21:38:01 | Gregy