V kruhu
Anotace: nevstoupíš do stejný řeky
k čemu mě nutíš, tělo mé
stále mě k chybám přivádíš
stále mě k slzám doháníš
točím se v kruhu, nevím kudy ven
stále dokola stejný sen
smyčka nastokrát už přehraná
jako lavina, co bere všechno kolem
až pochopím, co mi chceš říct
pak budu schopna vystoupit
Přečteno 587x
Tipy 6
Poslední tipující: Rozmarýna, bogen, Woski, Do Ga
Komentáře (0)