Anotace: :-)
Lechtivá Le Chtiválechtání chtiváse na mě v zrcadle z postele dívá
Co teď s ní nevím,nechci ji bít - však ouha!
Ono i bití hravé a chechtavé je její touha
rozpustilé :)
28.10.2012 19:19:49 | poeta
:) děkuji
28.10.2012 19:32:19 | Romana Šamanka Ladyloba
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?