Rosolíky :)
Anotace: Nedávno jsem ležela ve vaně a najednou...:D
Hovím si tak ve vaně,
zadek mám jak vorvaně.
Rosolíky moje milé,
když mě pícháš jsou jak živé.
Vše se hýbe, klepe, třese..
Málo kdo ten pohled snese.
Ale mně to nevadí,
miluji své pozadí..:)
Přečteno 471x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, poeta, Joe Vai
Komentáře (0)