Anotace: ...
Pouze letmý dotek
motýlích křídel v letu.
Nesmělé ucuknutí.
Pak trochu směleji;
propojení dvou světů
a propojení chutí.
A v melodii touhy
já kradu tvou lásku,
ty kradeš můj dech.
Pocity, chvění,
tvé dlaně, můj klín
a do ticha - vzdech.
Chtíčem opojeni,
v houpavém rytmu,
si podléháme, lační.
/Jen si hraj/
Ach, pak propojeni
vytrysknem do tmy.
Ty naplníš mě vášní
po okraj.
Nejprve pocit prázdnoty
pak výstup na Olymp chtíče
splynutí těl -on a ty
od ráje brány v křeči sevřené klíče.
Blahopřeji
06.11.2012 21:32:06 | kudlankaW
První dvě dílka jsou fajná vyspělejší i čtivá, tato zaostává, ale laťku sis dala sama výše;)
31.10.2012 14:19:28 | Lilien
No, pokud máš pocit, žte jsem si nastavila laťku vysoko, tak mi kritika jednoho díla náladu nezkazí. :-)
01.11.2012 23:41:46 | Elvie
tahle na mě působí moc křečovitě, oproti té jeřabinové hodně. je tam pár otřepaných obratů, celkově mě nenadchla.Tvá druhá je mnohem lepší.
31.10.2012 13:39:12 | kočkopes