záda z krychle?...inu je rychlej...
08.11.2012 12:06:11 | enigman
přesně tak, tváří se jak rak, rudá tvář mu bledne rychleji, nez ojíní se stromy v aleji. Nyní v listopadu. Nemá, zdá se vadu, jen se zlobí, na kazy doby, marně. Tvar jeho uší má mě matně lapenou. Mám pusu slepenou.
08.11.2012 12:15:32 | Jiřinka Mignonka