Anotace: Domýšlejte si, představujte si.
Uprostřed pole,
na kapotě vozidla,
dívka opřená.
Nečekejte romantiku,
žádný hvězdný třpyt,
jen hororová mlha.
Řidič, nabitý vášní,
líbajíc mrznoucí dívku,
rukou šahajíc,
níž a níž.
Pro chvilku opojnou,
trvajíc jen tři hvězdné padnutí.
A vlak projížděl polem,
jakoby byl zakletý.
Poslední společné cigáro,
bouchnutí dveří.
Zpáteční cestou,
jen smích přátelský.