Anotace: Aneb, jak to kdysi chodívalo
Dnes zvláštní to sen
o jedné sličné krásce
co oddala se jen
pochybné VHS pásce.
Pásce hlavně pro muže
kde tělem ladně krouží
a při samotě pomůže
těm, kdo po vzrušení touží.
Pak dále pomalu se dráždí
a divák upřeně se dívá
jak hrozně moc ho svádí
až úplně se rozplývá.
Když oba jsou již vzrušení
a orgasmus se zdaří
tak z VHS šumění
další snahu zmaří.