Anotace: ráno...
Chtěl jsem Ti s ránem
tak trochu inkognito
pod dekou
něžně
líbat břicho
však ve tmě
když viděl jsem jak málo vlastně spíš
splet jsem si místo
o patro níž
tak nakonec
byl jsem zas přistižený
na rtech
mé vlastní ženy
:-))
20.09.2017 00:12:10 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA