Provázky na mých šatech
Byl odměřený.
Odměřil mi decilitr lásky
a provázky na mých šatech
povolil hluboký nádech.
Na zádech mi podržel dlaň
skráň oholenou vtiskl na paži.
Nesnažil se emoce jitřit
bral tak jak přichází den příští.
Tříští se v ten moment ve mně skály
plály mé oči dychtivě chtivě po tvých.
Kdoví kde kotví tvého srdce bárka
lákavě objeví se ve výstřihu járka.
Jsi spoutaný ničím
ničím se tím zcela
že těla tvého užívat smím.
V jezeře pocitů se utopím.
Přečteno 639x
Tipy 4
Poslední tipující: kudlankaW, enigman, Robin Marnolli, poeta
Komentáře (6)
Komentujících (4)