Pořád po tobě toužím….
Anotace: Co bych za to dal ...
Chtěl bych na chvíli být stromem, co zakořenil hluboko v tvém klíně –
chtěl bych být světlem noci, co něhou objímá tvé bílé paže ,
chtěl bych být proudem horké lásky, co obtéká tě pomalu a líně,
explozí štěstí chtěl bych být, co smutek a bolest ze srdcí smaže…
Proplouvat chtěl bych tiše jako stín tajemstvím zátočin tvé duše,
z údolí oblých boků až k vrcholkům ňader bych se vyšplhal -
a vodou z ledovců tajících až na okraji pouště –
bych mrtvé oáze lásky zas život daroval.
Přečteno 918x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, Kett
Komentáře (3)
Komentujících (3)