Anotace: https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=8i9vEBWnu9I&feature=endscreen A do toho mi v hlavě zní....
Po sladkém opojení,
radost z nás dělá děti,
křičeli bychom to do světa,
jak máme to rádi.
............
Na chvíli jako cesta do Říma,
zapomeneme na starosti,
tohoto světa bez očí,
a počínáme si jako ratolesti.
Tvář se směje,
úpřímný úsměv plný naděje,
co se to s námi děje,
...ve chvílích rozkoší....
Dýcháme rychle a zběsile,
v tempu našich dlaní,
přejíždějících po hebkém těle,
"chtěla bych tě stále"
Mrazení po zádech,
jsme v pozoru jak hradní stráž,
polibky horké,
roztávají naši svatozář.
Spojením dvou těl,
tvoříme katapult vystřelující,
naše duše daleko do vesmíru,
vůbec nic nehledající.
A pak se jen spolu,
převalujeme v peřinách,
usnout nemůžu,
když už znám jak počínáš.
Budím se dokola,
hledám tvůj patrající pohled,
něžné rty, nedočkavé prsty,
abys mě uspokojil, jednou a navždy.
Blonden, ladná blonden.
Dobré obsahem, ale nemohuopomenout skřípající rytmus a také rádoby rýmy- vystělující- nehledající. Má to náboj, leč...
16.11.2012 21:39:53 | kudlankaW
s rytmusem jsem měla vždycky problém... ve škole jsem ho i zaměnila s Rytmusem... a to i naše češtinářka mi řekla, že jsem to (muj referat) tim zabila.....:)
18.11.2012 16:54:21 | Kirsten
Jo Kirsten,
Rytmus není cesta
to jedno je jiste
těžko se do kumštu onen pán vměstná
18.11.2012 18:32:32 | kudlankaW