Novodobý Faun
Anotace: Bouřlivák se protlouká dlážděním ulice. Je odhodlán ukončit nezřízený způsob života, však odbije půlnoc a zůstane jen u předsevzetí vyžilého muže.
Koženou, snad okovanou botou stíná hlavy šakalům
v dláždění ulice - po vzoru kata, neb mistrného žence.
Jde odhodlaně, aby dal vale všem pochybným lokálům.
Půlnoční zvony probudily ve Faunovi znovu vyděděnce.
Přichází kradmo nový den, doteky balerín znějí tak tence,
přimhouří a místo cizí dívce, smyslný pohled věnuje známé sklence,
a potom druhé, třetí... vnímá, jak vzrůstá jeho sexuální apetence...
Žel s osmou v pořadí u jeho stolu usedá - nezvaná impotence.
Přečteno 522x
Tipy 5
Poslední tipující: Miriska, Psavec, Joe Vai, Kirsten
Komentáře (14)
Komentujících (4)