Nohy od bláta
Z poloprázdných ulic
a poloplného místa
mizí něha.
To podle toho,
zda jsi či nejsi
optimista.
Prý si ji chyť.
Někde tu běhá.
Po stehnech jí stéká
bělavá nevinnost,
jak v momentu odhodí šaty
i svou ctnost,
kdy nohy má celý od bláta
jak bloudila v ulicích.
Někdy první, jindy dvacátá...
Občas slzy.
Anebo smích.
Přečteno 551x
Tipy 11
Poslední tipující: Sýkorka07, Písnička..., Rootness, její alter ego, lucie.Tee, Tulačka, Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)