Anotace: Pokaždé tak krásné :) (na volný verš ne a ne si zvyknout :()
Každé milování něčím ozvláštníš
Tu svíčku, tam škrabošku dáš
Něžné doteky, dech, pulzující vášeň
Zavírám oči, nechávám se hýčkat
Zarývám nehty, slastí se topím
A ty se topíš, ve mně
Zrychleně, pomalu, něžně, žhavě
Pokaždé něco nového prožívám
Od první chvíle, prvního doteku
Vím, že nic nikdy nebude stejné
Maličké zázraky, jiný polibek
Kousnutí lalůčku, škrábanec na rtu
Objetí pevnější, než cokoli
Spletenec těl, nahý život
Pot se řine ze mně, z nás
Je nám tak krásně, nezebe
Netušila jsem, jak moc
Jak moc dokážeš překvapit
Jak moc dokáži milovat
Teď už to vím, napořád