Anotace: Ve státech v šedesátých letech...
pěkně - mohl si šoupnot i do 30 tých let - prohibice , al capone...
26.11.2012 20:42:16 | Joe Vai
To víš Joe, ale přece jen Bukowski Charles...To je představitelné, ne? :))
26.11.2012 20:48:39 | kudlankaW
U Bukowského stačí přečíst stránku a čtvrtina lidí se pozvrací, čtvrtina zrudne studem jak vařený humr, čtvrtina zrudne z jiného důvodu a zbytek si řekne: "Ježišmarja!" :D Každopádně, tato báseň je opravdu velmi dobrá!
26.11.2012 21:40:22 | Lord Bartimaeus
vždycky když ho čtu, mám problém, že za tim hledám víc, než v tom je... nicméně ho mám jako atora rád, a tvoje báseň je ho hodna..
26.11.2012 20:52:54 | Joe Vai
:))
Jo Charlie...
nemá se hledat to,
co mezi řádky není,
neb dlouze budeš dumat nad větou
a zakoušet útrpný pocit ošizení...
26.11.2012 20:55:12 | kudlankaW