V plné polní
Ráno hned po probuzení,
snídám sladké políbení.
Ty polibky jsou od tebe,
když jsme blíž než u sebe.
Když odcházíš za prací,
chuť na sex se navrací.
Holt navštívím milenku,
a koupím jí halenku.
Tak se večer vracím znaven,
ženu polekám mým zvadlým stavem.
Snad to rychle pochopí,
že dneska už se nevzchopí(m).
Komentáře (1)
Komentujících (1)