Lo.lita
Jsem jenom tvoje, dnes a navždy
není to sen
tak kdo nás odsoudí
tvůj hřích, moje nevinnost
spojeni v čarokrásný den.
Říkej mi holčičko, má malá ku*vičko
nemám strach
něžný záchvěv tvého dechu
mužná ruka na mém krku
ztrácím se v tvých láskychtivých hrách.
Má duše je s tvojí prolita
tvá Lolita!
Přečteno 629x
Tipy 3
Poslední tipující: Eru Alonnar
Komentáře (3)
Komentujících (3)