Anotace: ..
Sbírka: výňatky z deskové tektoniky, z po hádky do pohádky a zpět
horká ústa těžký dech
škvíra do pohádky
na dva prsty čtyři dlaně
potichoučku žádný spěch
pootevřenými vrátky
jeskyňky vstoupí nečekaně
..
po lese nese se ovoce zakázané
..
taky lesem bloudí vlk
- hloupá holka malá
k němu přijde celá rudá
co by jedním očkem mrk
tam co je ta skála
chvíle ve dvou žádná nuda
..
fantazie žije a vůbec není chudá
..
a ještě jedna dotřetice
o té co neumí být sama
a jeden chlap jí nestačí
nakonec užene i ztepilého prince
zahraje to jako pravá dáma
a trpaslíci hořce zapláčí
..
do pohádky jemně veď mě cestičkou z bodláčí..