Pod peřinou
Anotace: Pod kůží a pod peřinou rozpínáš se mi...
Pod kůží a
pod peřinou
rozpínáš se mi
neuvěřitelnou rychlostí
roztékáš se mi
po prostěradlech
a chutnáš po beznaději,
po prázdným ránu,
a přesto ochutnám Tě zas,
slíznu Tvůj ostych
a utopím Tě
v představách.
Přečteno 849x
Tipy 5
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Isquieasuus, chci_uverit, střelkyně1
Komentáře (4)
Komentujících (2)