Slastné opojení
Svlékni se neznámá
svlékni se donaha
dnes je to naposled
zítra opustím svět...
Nechme se prosím
emocemi unášet
začněme
bezděčně...
HNED!
Přeji si velmi,
ať pulzuje krev,
tepe v našich rtech.
Ať mísí se sekrety
a kříží naše údy,
ano,
pojď mi v ústrety
ukoj mé tělesné pudy,
nezadržitelně plynou
HODINY
a míjí se rozmanité světy,
pomine vše
i strhujícící pohyby,
POMINE VRCHOL
rozplyne se vůkol...
Tekutina vazká
vpíjí se do kůže,
ano, to je láska
ta opravdová
horoucí
a pokud není?
KDO s tím něco
zmůže?
Přečteno 1020x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiná, lucie.Tee, Moniska
Komentáře (4)
Komentujících (2)